Het zit er bijna op…

8 juni 2022

Het seizoen zit er alweer bijna op. Nog 3 avonden sporten ( 14, 21, en 28 juni) en dan hebben we twee maanden vrij om van de zon en misschien van een lekkere vakantie te gaan genieten.

Op dinsdag 6 september beginnen we dan weer, maar natuurlijk krijgen jullie van te voren daar nog bericht over.

We kijken terug op een gezellig jaar, met nog wat kleine corona-bobbeltjes, maar we hebben toch lekker vaak kunnen sporten. Ook hebben we veel nieuwe leden mogen begroeten, waar we erg blij mee zijn. Veel gezellige en sportieve mensen hebben zich aangemeld.

We genieten dan ook elke dinsdagavond van ons gezellig samenzijn.

Feestelijke afsluiting!

We willen dit jaar weer op een feestelijke manier afsluiten en nodigen jullie dan ook allemaal uit voor

Zaterdag 2 juli bij De tabaksplant in Afferden (Heemstraweg 33 6654 KD Afferden)

We zouden het fijn vinden als jullie daar rond 13.30 uur zijn. We hebben daar dan verschillende activiteiten en gaan er natuurlijk ook lekker eten. Tussen 18.30 en 19.00 uur zorgen wij ervoor dat iedereen thuis wordt gebracht.  

Om alles goed te laten verlopen zouden we wel graag willen weten wie er komen en of er speciale dieet wensen zijn.

Zouden jullie ons dat uiterlijk dinsdag 21 juni willen laten weten, dan kunnen wij nog het een en ander regelen. (Dit kan via het telefoonnummer van Annet of via de mail. )

Hopelijk kan iedereen en kunnen we er een gezellige afsluiting van maken.

9 mei 2022

Een geslaagde open avond!

We hopen dat jullie net zoals wij ook genoten hebben van de open avond van 19 april jl.
Wat waren er veel mensen en wat konden ze goed sporten. Natuurlijk niet zo goed als alle leden van onze club, maar ja dat zijn ook wel supertalenten. Maar…ze waren lekker fanatiek met de spelen of als toeschouwer en ze hebben dan ook allemaal hun “kanjer medaille” dik verdiend.

…aan de slag

Hebben jullie ook weer zin om te beginnen? Na twee “vrije dinsdagen”, gaan we er weer tegen aan, dus 10 mei zien we jullie allemaal weer graag in de sporthal. Denken jullie nog aan de taxi…soms willen ze jullie wel erg vroeg weer op komen halen en zijn we nog niet eens omgekleed. We sporten tot 20.15 uur, moeten ons dan omkleden en gaan daarna nog een gezellige nazit doen tot ongeveer 20.45 uur.

Uitje!!

En…we hebben ook nog een verrassing…. Twee jaar hebben we geen afsluitend uitje met jullie kunnen hebben, maar dit jaar mag en kan het gelukkig weer.

Dus zet maar vast in jullie agenda’s…op zaterdag 2 juli gaan we vanaf de middag iets gezelligs doen…WAT, WAAR EN HOE LAAT precies, dat horen jullie nog wel.

19 april – Open Avond

En….nog een leuk nieuwtje. Onze jaarlijkse open avond kan nu weer plaatsvinden en wel op 19 april a.s.

Dus wil je een familielid, of vriend(in)  meebrengen dan zijn zij van harte welkom. Het is leuk als ze mee willen sporten, maar alleen kijken mag natuurlijk ook.

We willen wel graag van te voren weten hoeveel mensen er mee komen, dan kunnen we er met de voorbereiding vast rekening mee houden.

Dit kun je doorgeven aan Annet, of via de mail. Doe dit a.u.b. voor 12 april.

24 mei – sporten gaat door!

In een eerder info hebben we vermeld dat er 24 mei geen sporten zou zijn, omdat de sporthal dan bezet zou zijn.

Maar de activiteit die in de sporthal was gepland, is een jaar uitgesteld, zodat wij toch gewoon op die avond kunnen sporten!

Henny bedankt, Henny bedankt, Henny, Henny, Henny bedankt!!

9 maart 2022

Afgelopen dinsdag hebben we afscheid genomen van Henny van Leeuwen. Zij is jarenlang met veel plezier vrijwilliger bij onze club geweest. Door corona hebben we dit afscheid steeds uit moeten stellen, maar gelukkig kon het deze week eindelijk doorgaan. Namens de hele club overhandigde Thomas haar een kratje met allerlei lekkere dingen. En wij hebben heerlijk gesmuld van de lekkere traktatie van Henny.

Vanaf deze plek willen we Henny nogmaals bedanken voor haar jarenlange inzet bij de club.

Toch carnaval?

22 februari 2022

Afgelopen dinsdagavond hadden we een gezellig etentje gepland, omdat de carnavalsavond vanwege corona niet door zou kunnen gaan.

We hebben een heel gezellige avond gehad, mede door de lekkere frietjes, snacks en de carnavalssorbet die Jolanda en Fred verzorgd hadden.

met hoog bezoek!

Een grote verrassing was dat Prins Herald d’n Enigste met enkele leden van de raad van elf plotseling binnen kwam!

Natuurlijk hebben we toen ook een kleine polonaise gehouden en kregen we allemaal een ” Braoiersonderscheiding”.

Iedereen heeft er van genoten en zo hebben we onverwachts toch nog een beetje Carnaval gevierd.

Olympische spelen

9 februari 2022

Fijn dat we weer heerlijk met z’n allen kunnen sporten. En leuk om te zien dat iedereen er weer zo van geniet!

En we sporten niet zomaar…… afgelopen dinsdag hebben we zelfs meegedaan aan de OLYMPISCHE SPELEN. Veel sporten kwamen voorbij, zoals o.a. schaatsen, bobsleeën, ijshockey en curling. Het ging er fanatiek en sportief aan toe en na afloop kreeg iedereen een welverdiende gouden medaille terwijl het Wilhelmus op de achtergrond klonk.

Het was een zeer geslaagde avond en iedereen zag er ook op en top uit in onze nieuwe outfit. Hier op de site in het fotoalbum kun je wat foto’s vinden.

en wat betreft carnaval:

Zoals jullie in de vorige info al hebben kunnen lezen, was er nog geen duidelijkheid over de Carnaval. Inmiddels weten we dat dit NIET doorgaat.

Toch willen wij deze avond niet zomaar voorbij laten gaan en nodigen we al onze leden uit, voor een gezamenlijke CARNAVALSmaaltijd.

Jullie hoeven op dinsdag 22 februari geen sportkleding aan te doen, gewone vrijetijdskleding is prima. De tijden blijven zoals altijd, alleen moet je nu zo weinig mogelijk eten van tevoren. Als iemand van jullie een allergie heeft of iets niet mag eten, wil je dit dan even doorgeven.

Wij hebben er al zin in, jullie hopelijk ook?

Goed nieuws!

27 januari 2022

Hallo allemaal,

Daar zijn we weer….en we hebben goed nieuws !

Vanaf dinsdag 1 februari kunnen we na het sporten ook weer gezellig bijpraten onder het genot van een drankje, kopje koffie of een lekkere kop thee !

Dat betekent dat de taxi’s jullie dus weer wat later op kunnen komen halen.

Fred en Jolanda hebben de prijzen iets moeten verhogen, daarom hebben we de drankenkaart afgebeeld. Altijd handig om te weten.

en een nieuw sporttenue!!

Ook krijgen alle leden dinsdag een nieuw sportshirt en sportjack mee naar huis. De bedoeling is dat we die voortaan aandoen naar de club, dus vanaf 8 februari. De “oude kleding” mogen jullie houden, maar het is niet meer de bedoeling dat je die na a.s. dinsdag nog  naar de club aandoet.

Er worden ons al veel vragen gesteld of carnaval dit jaar doorgaat, maar dat weten wij ook nog niet. Zodra wij meer weten,  horen jullie dat meteen. 

Op de agendapagina van deze site vind je de sportavonden.

En je weet:

Het juiste adres van de Rosmolen is: Leliestraat 19, 6658XN Beneden-Leeuwen.

Tijden van ophalen taxi Druten 18.45 uur (thuisadres) en vanaf de Rosmolen 20.45 uur.

Afmelden bij Annet: 0636126842

Joehoe, we mogen weer sporten!

17 januari 2022

Alle betrokkenen hebben inmiddels de volgende mail gekregen:

Beste sporters, ouders en begeleiders, 

Jullie zullen vast, net als wij, met spanning naar de persconferentie van vrijdag j.l. hebben gekeken en…
GELUKKIG MOGEN WE WEER SPORTEN! 

A.s. dinsdag 18 januari gaan we dan ook weer van start!
Helaas kunnen we na afloop nog niet bij Fred en Jolanda terecht, de brasserie is jammer genoeg nog gesloten. 

Dat betekent dat we na het sporten meteen naar huis gaan en jullie de taxi voor de terugweg moeten vervroegen.
We sporten tot 20.15 uur en gaan ons dan omkleden, dus rond 20.30 uur kunnen jullie opgehaald worden. 

Natuurlijk houden wij ons aan de coronaregels, dus een mondkapje is ook binnen verplicht evenals de 1.50 meter afstand (met uitzondering tijdens het sporten). 
De CoronaCheck is bij ons van iedereen bekend, dus jullie zijn allemaal weer welkom. Alleen bij klachten moet je natuurlijk thuisblijven. 
En…mocht je toch niet willen/kunnen komen, meld je dan op tijd bij Annet af. (06 36126842)

Hopelijk tot dinsdag!

Vriendelijke groet,

vrijwilligers ontspanningsclub.

Onze slogan:   1, 2, 3, WIJ ZIJN GOED!