Skip to main content

Nieuws van 2024

Volleybal clinic

Hallo allemaal,

Wat gaat de tijd toch snel. We zijn alweer bijna aan het eind van dit sportseizoen.

Het was weer een topjaar met veel gezellige activiteiten. Zoals afgelopen dinsdag bijvoorbeeld toen Wim van Oijen bij ons was om met ons te volleyen. Met twee “echte” volleybalvelden hebben wij ons heerlijk in het zweet gewerkt. Een leuke ervaring, wat we volgend seizoen vast nog vaker zullen doen.

Lege flessen actie

De laatste dinsdag, 25 juni, is er nog een keer de mogelijkheid om de flessen in te leveren. Dus, als jullie nog wat hebben staan… wij zijn er erg blij mee. (Bij de Jumbo in Beneden-Leeuwen kun je trouwens in de maand juni, ook je statiegeld doneren, door op de donatie-knop te drukken en dan natuurlijk voor de ontspanningsclub kiezen.)

juni 2024

verzameld in de natuur!

Ook de flessenactie loopt nog steeds goed, zoals je hiernaast ziet. Eén van onze leden heeft, samen met zijn/haar ouders, al deze flessen en blikjes uit de natuur gehaald…dus naast een financieel voordeeltje voor ons is het ook nog eens een goede actie voor de natuur.

Oranje avond

We hebben nog 2 sportavonden: 18 en 25 juni.

Op de 25ste maken we er een “oranje-avond” van. Het Nederlands voetbalelftal speelt dan namelijk om 18.00 uur een wedstrijd.  Maar wij kunnen natuurlijk gewoon sporten. Mochten er echter leden zijn, die graag (een gedeelte van) de wedstrijd willen zien, dan kan dat uiteraard ook. In de Rosmolen hangt een grote TV.  Voor diegenen die willen sporten gaan we een aantal oranje spellen spelen.

Als je het leuk vindt mag je je in het oranje uitdossen. Het hoeft niet en alleen een oranje streep op je gezicht of een strikje of sjaaltje kan natuurlijk ook. En nu maar hopen dat de voetballers hun wedstrijd ook gaan winnen.

Slotfeest

En dan hebben we natuurlijk ook nog ons slotfeest op zaterdag 29 juni in “Het VrijeTijdsCentrum ” in (Clarissenstraat 2, 6659 BN )Wamel.

We verwachten jullie daar rond 13.30 uur. We doen daar dan verschillende activiteiten en gaan er natuurlijk ook lekker eten. Tussen 18.00 en 18.30 uur zorgen wij ervoor, dat iedereen thuis wordt gebracht. 

Om alles goed te laten verlopen zouden we wel graag willen weten wie er komen en of er speciale dieetwensen zijn.

Zouden jullie ons dat uiterlijk dinsdag 25 juni willen laten weten, dan kunnen wij nog het een en ander regelen. (Dit kan via de mail.)

Hopelijk kan iedereen en kunnen we er een gezellige afsluiting van maken.

Daarna hebben we een lange vakantie en zien we jullie graag dinsdag 3 september weer in de sporthal. Maar jullie krijgen daar natuurlijk in de vakantie nog wel een berichtje over.

Lieve groetjes van Annet, Marie-José, Ingrid, Annelies, Eline, Claudy, Iris, Berdien, Corrie, Frank, Rick en Tony.

Open Avond

Het is weer tijd voor een nieuwe info, want we hebben weer heel wat gezellige avonden gehad.

Naast de wekelijkse sportavonden hebben we op 19 maart j.l. weer onze jaarlijkse “open avond” georganiseerd.
Het was, naar ons idee, een groot succes. Meer dan 30 enthousiaste vrienden, familieleden, huisgenoten e.a. hebben een avondje mee gesport of ons enthousiast aangemoedigd. Het was een gezellige avond.
Iedereen die er was, nog van harte bedankt voor jullie komst. Het is leuk om te zien dat zoveel mensen onze club een warm hart toedragen.

Lege flessen actie

Dat merken we ook aan de lege flessen die we maandelijks inzamelen. Elke maand brengen de leden, met dank aan hun huisgenoten, weer heel wat flesjes en blikken mee. We hebben al meer dan €100,– opgehaald.
En in de maand juni kunnen de mensen die statiegeld inleveren bij de Jumbo in Beneden Leeuwen hun “bonnetje” schenken aan onze club.

april 2024

Koningstraat 88 Afferden

Bedankt voor de donatie!

Ook hebben we een mooie donatie ontvangen van Suzuki Center Hoegee!

Daar zijn we natuurlijk ontzettend blij mee, want daar kunnen we weer heel wat gezellige activiteiten van organiseren.


Sjoeltoernooi

Zoals bijvoorbeeld het eerste ontspanningsclub sjoeltoernooi, dat we dinsdag 23 april hebben gehad. Onder het toeziend oog van Eddy Pas, een sjoeler uit Beneden Leeuwen, die zelfs met de    wereldkampioenschappen meedoet, hebben we heel wat sjoelstenen geschoven en na een sportieve avond gingen alle leden met een medaille of beker naar huis.

De zaterdag na dit evenement, zijn we met een aantal mensen van onze club gaan “polderjutten”, wat ook weer wat geld oplevert. …..dus activiteiten genoeg.

Van al die activiteiten kunnen jullie foto’s bekijken in het fotoalbum op deze website.

Eindfeest – zaterdag 29 juni

Inmiddels zijn de voorbereidingen voor ons “eindfeest” ook weer in volle gang.  De datum is al bekend….het is zaterdag 29 juni. Binnenkort horen jullie meer over het hoe, wat en waar.

Afgelopen maandagavond kregen we het droevige bericht dat Hannie Wakker, een van onze vrijwilligers, totaal onverwacht, is overleden.
Dinsdag 13 februari hebben we nog gezellig met haar carnaval gevierd en nu moeten we helaas zonder haar verder.

Ze was bescheiden en trad niet graag op de voorgrond. Ze hield ervan om een praatje te maken en had altijd oog voor diegenen die even alleen stonden.
Meer dan 25 jaar is ze bij de club geweest en daar zijn wij haar allemaal heel dankbaar voor.
We zullen haar erg missen

Carnaval 2024

februari 2024

Wat hebben we genoten van de carnavalsavond. Samen met onze prins Bjorn en prinses Daphne en natuurlijk ook dankzij alle Braoiers was het een super gezellige avond.  We hebben gedanst, gehost, gezellig gekletst en naar verschillende leuke optredens gekeken.

Kijk maar eens naar de foto’s in ons fotoalbum!

Open avond op 19 maart

Zoals jullie inmiddels wel van ons gewend zijn hebben we ook weer een “open avond”. Dit jaar is dat op dinsdag 19 maart. Dus vraag je sportieve ouder, oom, tante, vriendin, vriend of ??? of ze een avondje mee willen komen sporten. Geef het dan wel even door aan één van de vrijwilligers, dan kunnen we daar met de voorbereiding rekening mee houden.

Franssen Isolatiebedrijf bedankt!

Het Sinterklaasfeest van dit seizoen is in zijn geheel gesponsord door Franssen Isolatiebedrijf  (FCG) uit de Waterstraat in Boven Leeuwen. Helemaal geweldig natuurlijk !! 

Aangevulde kas!

Dinsdag 30 januari was onze eerste avond van het inzamelen van lege flessen en blikjes. Het was een groot succes. We hebben in het totaal € 52,15 opgehaald. Hartelijk dank voor iedereen die een fles of blikje heeft meegebracht. De volgende keer is a.s. dinsdag 27 februari. (Je ziet het ook vermeld in de agenda )

Ook hebben enkele leden van de leiding zaterdag met carnaval de garderobe bij de Hosmolen “bemenst” en zo ook weer de clubkas gespekt. Alle kleine beetjes helpen, zodat we leuke dingen met elkaar kunnen blijven doen. Zoals Sinterklaas, Kerst, carnaval, en ons jaarlijks afsluitende feestje.

Gelukkig Nieuwjaar!

januari 2024

Het jaar 2023 zit er al weer op. Een jaar waarin we weer fijne, gezellige avonden met elkaar gehad hebben. Heerlijk gesport en ook leuke feestjes hebben gevierd.

Op 28 november is Sinterklaas nog langs gekomen en had voor ons allemaal weer een cadeautje meegebracht. Samen met de pieten hebben we gedanst, gezongen en grapjes gemaakt. Ook moesten we allemaal bij de Sint komen. Wat knap toch dat hij van alles over ons weet te vertellen, terwijl hij toch al best oud is. Hopelijk vergeet hij ons volgend jaar ook weer niet.

En…die goede man was nog maar net het land uit of ons kerstfeest stond alweer voor de deur. Ook dit was een gezellige avond. We werden eerst  getrakteerd op een waar kerstconcert van de harmonie en daarna hebben we onder het genot van een drankje en hapje een kerstbingo gehouden. We gingen allemaal met een prijsje en ook nog met een leuke attentie van de club naar huis. Kortom een leuke afsluiting van een fijn kalenderjaar.

Oproep

Toch is niet alles rozengeur en maneschijn, want door de gestegen kosten (zaalhuur, consumpties etc..) wordt het voor de club steeds moeilijker om al deze leuke avonden te verzorgen. We realiseren ons goed dat ook voor onze leden alles duurder is geworden, dus we willen de contributie niet verhogen.

Gelukkig zijn er een hoop lieve mensen die ons met het een en ander willen sponsoren. Maar…wellicht kunnen jullie ook allemaal een klein steentje bijdragen.

Dineke heeft namelijk een goed idee. Zij heeft het plannetje om 1x per maand te vragen of jullie lege flessen en/of blikjes mee willen brengen. De leiding gaat dit dan inleveren en stoppen het statiegeld in ons grote roze spaarvarken. Alle kleine beetjes helpen…..toch ?  De eerste inzamelavond is op dinsdag 30 januari en daarna elke laatste sportavond van de maand. Wij geven dit wel tijdig aan en ook op de jaarplanning staat dit genoteerd. Dan staat er een blauwe F bij de datum.