Nieuws van 2023

Carnaval 2023 was top!

Wat hebben we weer een gezellige avonden gehad. Heerlijk gesport, gezellig bijgekletst en als klap op de vuurpijl……..een vrolijk carnavalsfeest.

Samen met de carnavalsverening hebben onze Prins Steven en Prinses Stephanie ons een geweldige avond bezorgd. Er werd volop gedanst, gelachen en geproost. Iedereen zag er prachtig uit. Jullie moeten maar even bij het kopje foto’s kijken. Daar kun je schitterende plaatjes vinden die deze keer gemaakt zijn door Monique van Wijk.

Open avond – 14 maart

En…we gaan gewoon door met onze gezellige sportavonden. Op dinsdag 14 maart hebben we ook weer onze jaarlijkse  ‘Open avond’. Dus ken je iemand die wel eens wil weten hoe jij aan het sporten bent…..nodig ze dan uit om een keer gezellig met ons mee te doen. (Geef dit ook even door aan één van de vrijwilligers, dan kunnen we daar met de planning rekening mee houden.)

We willen ook nog even aandacht voor het volgende:

  • We hebben de afspraak om niet meer te trakteren. Natuurlijk heel lief bedoeld van iedereen, maar we moeten ook een beetje aan onze gezondheid denken toch ??
  • En….als je wilt reageren op een mailtje van ons, let dan op dat je niet op “allen beantwoorden” drukt, maar het alleen naar het mailadres van de club stuurt; (ontspanningsclub.mw@hotmail.com)

Onze slogan:   1, 2, 3, WIJ ZIJN GOED!