Skip to main content

Nieuws van 2024

Afgelopen maandagavond kregen we het droevige bericht dat Hannie Wakker, een van onze vrijwilligers, totaal onverwacht, is overleden.
Dinsdag 13 februari hebben we nog gezellig met haar carnaval gevierd en nu moeten we helaas zonder haar verder.

Ze was bescheiden en trad niet graag op de voorgrond. Ze hield ervan om een praatje te maken en had altijd oog voor diegenen die even alleen stonden.
Meer dan 25 jaar is ze bij de club geweest en daar zijn wij haar allemaal heel dankbaar voor.
We zullen haar erg missen

Carnaval 2024

februari 2024

Wat hebben we genoten van de carnavalsavond. Samen met onze prins Bjorn en prinses Daphne en natuurlijk ook dankzij alle Braoiers was het een super gezellige avond.  We hebben gedanst, gehost, gezellig gekletst en naar verschillende leuke optredens gekeken.

Kijk maar eens naar de foto’s in ons fotoalbum!

Open avond op 19 maart

Zoals jullie inmiddels wel van ons gewend zijn hebben we ook weer een “open avond”. Dit jaar is dat op dinsdag 19 maart. Dus vraag je sportieve ouder, oom, tante, vriendin, vriend of ??? of ze een avondje mee willen komen sporten. Geef het dan wel even door aan één van de vrijwilligers, dan kunnen we daar met de voorbereiding rekening mee houden.

Franssen Isolatiebedrijf bedankt!

Het Sinterklaasfeest van dit seizoen is in zijn geheel gesponsord door Franssen Isolatiebedrijf  (FCG) uit de Waterstraat in Boven Leeuwen. Helemaal geweldig natuurlijk !! 

Aangevulde kas!

Dinsdag 30 januari was onze eerste avond van het inzamelen van lege flessen en blikjes. Het was een groot succes. We hebben in het totaal € 52,15 opgehaald. Hartelijk dank voor iedereen die een fles of blikje heeft meegebracht. De volgende keer is a.s. dinsdag 27 februari. (Je ziet het ook vermeld in de agenda )

Ook hebben enkele leden van de leiding zaterdag met carnaval de garderobe bij de Hosmolen “bemenst” en zo ook weer de clubkas gespekt. Alle kleine beetjes helpen, zodat we leuke dingen met elkaar kunnen blijven doen. Zoals Sinterklaas, Kerst, carnaval, en ons jaarlijks afsluitende feestje.

Gelukkig Nieuwjaar!

januari 2024

Het jaar 2023 zit er al weer op. Een jaar waarin we weer fijne, gezellige avonden met elkaar gehad hebben. Heerlijk gesport en ook leuke feestjes hebben gevierd.

Op 28 november is Sinterklaas nog langs gekomen en had voor ons allemaal weer een cadeautje meegebracht. Samen met de pieten hebben we gedanst, gezongen en grapjes gemaakt. Ook moesten we allemaal bij de Sint komen. Wat knap toch dat hij van alles over ons weet te vertellen, terwijl hij toch al best oud is. Hopelijk vergeet hij ons volgend jaar ook weer niet.

En…die goede man was nog maar net het land uit of ons kerstfeest stond alweer voor de deur. Ook dit was een gezellige avond. We werden eerst  getrakteerd op een waar kerstconcert van de harmonie en daarna hebben we onder het genot van een drankje en hapje een kerstbingo gehouden. We gingen allemaal met een prijsje en ook nog met een leuke attentie van de club naar huis. Kortom een leuke afsluiting van een fijn kalenderjaar.

Oproep

Toch is niet alles rozengeur en maneschijn, want door de gestegen kosten (zaalhuur, consumpties etc..) wordt het voor de club steeds moeilijker om al deze leuke avonden te verzorgen. We realiseren ons goed dat ook voor onze leden alles duurder is geworden, dus we willen de contributie niet verhogen.

Gelukkig zijn er een hoop lieve mensen die ons met het een en ander willen sponsoren. Maar…wellicht kunnen jullie ook allemaal een klein steentje bijdragen.

Dineke heeft namelijk een goed idee. Zij heeft het plannetje om 1x per maand te vragen of jullie lege flessen en/of blikjes mee willen brengen. De leiding gaat dit dan inleveren en stoppen het statiegeld in ons grote roze spaarvarken. Alle kleine beetjes helpen…..toch ?  De eerste inzamelavond is op dinsdag 30 januari en daarna elke laatste sportavond van de maand. Wij geven dit wel tijdig aan en ook op de jaarplanning staat dit genoteerd. Dan staat er een blauwe F bij de datum.