Skip to main content

Nieuws van 2023

november 2023

Hallo allemaal,

Wat gaat de tijd toch snel. We hebben alweer een aantal gezellige sportavonden gehad. Er zijn al heel wat zweetdruppeltjes gevallen en ook al heel wat calorieën verbrand.
In september hebben we ook afscheid genomen van Johan, één van onze trouwe sporters, die meer dan 30 jaar lid is geweest van onze club. Hij heeft na lang wikken en wegen besloten om “dichter bij huis” te gaan sporten. We snappen zijn besluit, maar zullen zijn vrolijkheid en doorzettingsvermogen wel missen.  Natuurlijk hebben we hem dan ook even in het zonnetje gezet en wensen hem heel veel plezier en geluk bij zijn nieuwe uitdaging in Druten.

Ook zit onze eerste “vakantie” er alweer op en dat betekent dat we al snel richting de drukke, maar o zo gezellige decembermaand gaan. Natuurlijk besteden wij daar ook de nodige aandacht aan.

Op 28 november hebben we Sinterklaas en zijn pieten uitgenodigd om bij ons langs te komen. Jullie hoeven dan geen sportkleding aan. De tijden zijn hetzelfde als bij een gewone sportavond. En nu maar hopen dat ze ook echt even langs komen.

Op 5 december hebben we geen sporten.

Ook op 19 december hoeven jullie geen sportkleding aan, want dan hebben we een gezellige kerstactiviteit. In de braderiezaal worden jullie op de gewone sporttijden verwacht en maken we er met z’n allen een gezellig kerstfeest van.

Na deze, hopelijk, gezellige avonden gaat de sporthal weer even dicht en beginnen we het nieuwe kalenderjaar op 9 januari weer met het sporten.

Rabo ClubSupport

Dank jullie wel voor de stemmen!
Daar zijn we heel blij mee!

Tot volgend jaar

augustus 2023

Hallo allemaal,  

Hopelijk hebben jullie allemaal een fijne vakantie gehad en hebben jullie niet teveel conditie verloren, want we gaan weer beginnen !!  
Dinsdag 5 september is het zover en starten we met onze wekelijkse sport- en ontspanningsavond.  
Zoals jullie weten beginnen we om 19.15 uur, omgekleed en wel, en stoppen we om 20.15 uur.  

We gaan ons dan omkleden en nog even wat gezellig  nakletsen onder het genot van een lekker drankje.  Zorg dus dat de taxi’s jullie op tijd afzetten, uiterlijk 19.00 uur en pas vanaf 20.30 uur ophalen.  

Wij hebben er weer reuze veel zin in en vinden het heel leuk om jullie allemaal weer te zien.
En als jullie er ook zin in hebben, gaan we er met z’n allen weer een sportief, gezellig seizoen van maken.
 

juni 2023

Hallo allemaal,

Hier weer een nieuwe info. Waarschijnlijk de laatste van dit seizoen. Wat was het weer een fijn jaar. En wat hebben we veel gezellige nieuwe leden erbij gekregen. Zoveel, dat we vanaf het komende seizoen gaan uitproberen of het fijner is om de hele zaal te gebruiken.

En…..wat hebben jullie geweldig goed meegewerkt met de verjaardag van Annet. Super lief. Annet schreef er het volgende over:

Maar…het seizoen is natuurlijk niet voorbij , voordat we een gezellige afsluiting hebben gehad.

Let op: het gezellig uitje is verplaatst naar zaterdag 8 juli!

Gezellig uitje op zaterdag 8 juli 2023

bij “Het Uiversnest” in Deest.

(Van Heemstraweg 2B, 6653 KB  in Deest)

We zouden het fijn vinden als jullie daar rond 13.30 uur zijn. We hebben daar dan verschillende activiteiten en gaan er natuurlijk ook lekker eten. Tussen 18.00 en 18.30 uur zorgen wij ervoor dat iedereen thuis wordt gebracht. 

Om alles goed te laten verlopen zouden we wel graag willen weten wie er komen en of er speciale dieet wensen zijn.

Zouden jullie ons dat uiterlijk dinsdag 13 juni willen laten weten, dan kunnen wij nog het een en ander regelen. (Dit kan via de mail. )

Hopelijk kan iedereen en kunnen we er een gezellige afsluiting van maken.

Iedereen alvast een fijne zomervakantie toegewenst! We zien elkaar weer op 5 september! 

Liefs van alle vrijwilligers

Noteer: zaterdag 1 juli – gezellig uitje!

apil 2023

Hallo allemaal,

In de afgelopen weken hebben we weer veel gezellige sportavonden gehad. Met op 14 maart j.l. een druk bezochte “open avond” . Heel wat leden hadden kennissen, vrienden of familieleden meegebracht waarvan ook de meeste sportief hebben meegedaan. Na afloop hebben we nog gezellig wat gedronken en gekletst. Kortom een succesvolle avond…en we zullen maar zeggen….kennissen, vrienden en familie…TOT VOLGEND SEIZOEN !!

 Op de dinsdagen 25 april en 2 mei is er geen sporten. Daarna gaan we er weer lekker tegenaan.

Onze laatste sportavond is dinsdag 27 juni en we willen daarna het seizoen afsluiten met een gezellig uitje op zaterdag 1 juli.  Jullie horen natuurlijk nog wel waar, wat, hoelaat etc……maar voorlopig blijft dit nog even geheim. Maar houd die datum maar vast vrij want het belooft weer een gezellig uitje te worden!

Carnaval 2023 was top!

Wat hebben we weer een gezellige avonden gehad. Heerlijk gesport, gezellig bijgekletst en als klap op de vuurpijl……..een vrolijk carnavalsfeest.

Samen met de carnavalsverening hebben onze Prins Steven en Prinses Stephanie ons een geweldige avond bezorgd. Er werd volop gedanst, gelachen en geproost. Iedereen zag er prachtig uit. Jullie moeten maar even bij het kopje foto’s kijken. Daar kun je schitterende plaatjes vinden die deze keer gemaakt zijn door Monique van Wijk.

Open avond – 14 maart

En…we gaan gewoon door met onze gezellige sportavonden. Op dinsdag 14 maart hebben we ook weer onze jaarlijkse  ‘Open avond’. Dus ken je iemand die wel eens wil weten hoe jij aan het sporten bent…..nodig ze dan uit om een keer gezellig met ons mee te doen. (Geef dit ook even door aan één van de vrijwilligers, dan kunnen we daar met de planning rekening mee houden.)

We willen ook nog even aandacht voor het volgende:

  • We hebben de afspraak om niet meer te trakteren. Natuurlijk heel lief bedoeld van iedereen, maar we moeten ook een beetje aan onze gezondheid denken toch ??
  • En….als je wilt reageren op een mailtje van ons, let dan op dat je niet op “allen beantwoorden” drukt, maar het alleen naar het mailadres van de club stuurt; (ontspanningsclub.mw@hotmail.com)